Military Thor 4

0 out of 5
339.95 169.95

Nu tijdelijk in de 50/50 Deals! De eerste 50 klanten krijgen 50% korting!

 

 • Bluetooth versie: Bluetooth 4.0
 • CPU: MTK6739, 1.25Ghz, Quad Core
 • Netwerk Frequentie: 4G
 • Screen Size: 1.6 inch LTPS Crystal Display
 • Glas: CORNING Gorilla Glass 3
 • Resolutie: 320*320 pixel
 • Touch: Capacitieve Multi-touch
 • GPS: GPS/GLONASS
 • WiFi: Dual-band (2.4GHz/5GHz)
 • RAM: 1GB
 • ROM: 16GB
 • Camera: 5.0MP
 • Microfoon/Luidspreker: Ja/Ja
 • Batterij type: Lithium-ion batterij
 • Batterij capaciteit: 600mAh
 • Besturingssysteem: Android 7.1.1
 • SIM card slot:Enkele SIM(Nano SIM)
 • Compatibele Systemen: Android /iOS
 • Sensor:Heart-rate sensor, Proximity sensor, Accelerometer sensor
 • Taal: Engels
 • Standby-tijd: 72 uur + (afhankelijk van het gebruik)
 • OTA Upgrade: Ja
 • Google Play: Ja
 • Waterdicht: Ja ( niet geschikt om mee te zwemmen, douchen etc )
 • Functies: 4G Netwerk (Global Bands), GPS/GLONASS, Google Play, Voice Search, Offline Muziek, WiFi, Weer, Clock Faces, Apps, Meldingen, Telefoonboek, alarm, Bluetooth, Browser, Agenda, Camera, E-Book, MP3, MP4, hartslagmeter, Stappenteller, Oproep Herinnering, Afstandsbediening Muziek, Bericht Kennisgeving, Remote Camera, Gesprek beantwoorden, Dial Call.

 

Military® Deluxe

0 out of 5
139.95 69.95

🏆 Ultimate Toughness! Beste Allround Smartwatch van dit moment🏆

 

Tijdelijk de 50/50 Deals! De eerste 50 klanten, 50% korting!

 

Bekend van de Amerikaanse TV! Tijdelijk alleen bij ons te koop! Beperkte voorraad!

 

Military® Deluxe NEO is een smartwatch dat je doet leven in een gezondere en intelligentere levensstijl. Het helpt je sportsituatie te beheren, zodat je je lichaamsconditie kunt verbeteren. Het volgt stappen en laat zien hoe je het doet tegen je dagelijkse doelen. Ben je dus nog niet fit genoeg voor deze zomer? Deze smartwatch helpt je daadwerkelijk om deze doelen te bereiken. Bovendien kun je je gegevens delen op social media wat jou en je vrienden kan aanmoedigen om te trainen en interesse in sport te wekken.

 

 

Mis nooit meer een afspraak door deze persoonlijke assistent. De smartwatch houd je feilloos op de hoogte van al je meetings, verplichtingen, belangrijke e-mails en whatsappjes. Daarnaast meet het de hele dag al je activiteiten zoals hartslag, bloeddruk, stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en meer. Deze data is allemaal in te zien in de nieuwe app.

 

 

Het horloge heeft een ergonomisch ontwerp, en doordat je het kunt aanpassen aan je pols zit het altijd comfortabel. Het scherm is gemaakt van krasbestendig saffierglas.

 

De smartwatch kun je gebruiken om je hartslag en je bloeddruk te controleren, wat natuurlijk geweldig is voor hypertensieve patiënten. Door je inspanningen over de hele dag op te nemen, krijg je informatie over het aantal stappen, afgelegde afstand, calorieverbruik, en meer. Die informatie helpt je met het aanpassen aan een gezondere levensstijl.

 

 

De Military® Deluxe NEO is klaar voor gebruik met allerlei sporten, zoals hardlopen, fietsen, klimmen etc. Je hoeft alleen maar het horloge om te hebben en het zal automatisch je hartslag en bloeddruk controleren en deze informatie doorsturen naar de app.

 

Heb jij problemen met slapen? Deze smartwatch heeft een vernieuwde techniek waarbij het de slaap nog nauwkeuriger kan meten dan ooit tevoren. Bekijk je slaap uitgebreid in de app.

 

 

Ben jij je telefoon kwijt? Geen probleem. Deze smartwatch beschikt over een anti loss modus. Hierbij kun je met 1 klik op je smartwatch je telefoon een geluid laten maken.

Ultimate Hybrid® 2.0

0 out of 5
129.95 64.95

🏆 Hybride Watch 2020! 🏆

 

50/50 Deals! Alleen de eerste 50 klanten krijgen 50% Korting!

 

* OP=OP!

 

Met de Ultimate Hybrid® 2.0 om je pols heb je een stijlvolle, modieuze smartwatch en activity tracker in één. Het horloge is eenvoudig in gebruik terwijl je alle kanten op kunt met verschillende functionaliteiten

Met een hybride smartwatch heb je het beste van twee werelden met zowel analoge precisiewijzers als een smart display. Dit betekent dat de wijzers standaard de tijd aangeven, maar zich verplaatsen als je hem aanraakt en door je berichten, hartslag en andere functionaliteiten scrollt. De wijzers komen weer terug als je klaar bent. Ook handig: stel zelf in of je wil dat het scherm aangaat wanneer je je pols draait, of altijd aan moet staan.

 

 

 

De Ultimate Hybrid® 2.0 is een elegant en tegelijkertijd slim horloge. Naast dat het hybride horloge meet hoeveel calorieën je verbrandt en welke afstand je aflegt, meet het ook je hartslag. Deze informatie lees je af op het kleine schermpje op het horloge. Op de bijbehorende app bekijk je de gegevens nog even rustig na. Ook geef je in de app aan hoeveel stappen je op een dag wilt zetten. Op het scherm van je Ultimate Hybrid® 2.0 lees je af hoeveel procent van de stappen je gezet hebt. Zo weet je of je beter naar de supermarkt kan lopen in plaats van de auto te pakken. Daarnaast mis je met de Ultimate Hybrid® 2.0 om je pols nooit een bericht. Op het horloge ontvang je notificaties van inkomende oproepen, mails en sms berichten.

 

 

De Ultimate Hybrid® 2.0 is klaar voor gebruik met allerlei sporten, zoals hardlopen, fietsen, en klimmen. Je hoeft alleen maar het horloge om te hebben en het zal automatisch je hartslag en bloeddruk controleren, en deze informatie doorsturen aan de app.

 

 

Door je smartphone via Bluetooth te verbinden met dit horloge ontvang je real-time meldingen over binnenkomende berichten en gesprekken. (Facebook, WeChat, WhatsApp, QQ, enz.). Belangrijke telefoontjes of berichten zullen je niet meer ontgaan tijdens het hardlopen of fietsen! De talen die door de App worden ondersteund zijn Nederlands, Duits, Frans en Engels.

 

 

De Ultimate Hybrid® 2.0 kun je gebruiken om je hartslag en je bloeddruk te controleren, wat natuurlijk geweldig is voor hypertensieve patiënten. Door je inspanningen over de hele dag op te nemen, krijg je informatie over het aantal stappen, afgelegde afstand, calorieverbruik, en meer. Die informatie helpt je met het aanpassen aan een gezondere levensstijl.

 

 

De Ultimate Hybrid® 2.0 beschikt over een nieuwe technologie om je slaap te meten. Eenmaal het horloge registreert dat u in slaap gevallen bent, wordt de slaapmonitor automatisch ingeschakeld. De smartwatch houdt niet alleen de duur van uw slaap in de gaten, maar ook de kwaliteit ervan. De resultaten worden automatisch bewaard en naar uw telefoon gestuurd. Onnodig te zeggen dat een goede nachtrust cruciaal is voor uw gezondheid en concentratie. Het horloge maakt tevens een onderscheid tussen ondiepe en diepe slaap.

 

 

De Ultimate Hybrid® 2.0 beschikt over 2 verschillende batterijen. De batterij voor de horloge modus heeft een batterijduur van maar liefst 3 jaren. De accu voor al je metingen en display heeft een batterijduur 7 dagen. Dit is ver bovengemiddeld voor een smartwatch!

Eenmaal leeg? Dan laadt je hem binnen 2 uren weer op met de bijgeleverde charging pad.

 

 

De Ultimate Hybrid® 2.0 is waterproof. Dit wil zeggen dat het horloge niet alleen spatwaterbestendig is voor alle dagelijkse activiteiten en tegen de regen kan, maar dat je er ook mee kunt zwemmen. (Opgepast: Vermijd contact met heet water om dampvorming onder het schermpje te vermijden).

 

 

 

 

Toont alle 3 resultaten