Exclusive Edition Q8

5.00 out of 5
119.95 59.95

 😍  Tijdelijk de Exclusive Edition van de beste Allround Smartwatch Q8  😍 

 

* Beperkte voorraad. OP=OP!

 

De smartwatches die je tot nu toe gezien hebt zijn al niet meer van deze tijd. Er is nu een nieuw tijdperk aangebroken waarin horloges betrouwbaarder, slimmer én uitgebreider zijn! Een horloge met alle nieuwe technologische functies is natuurlijk niet goedkoop. Maar wat als je toch al deze nieuwe functies zou kunnen krijgen in een geweldig horloge, maar voor een fractie van de prijs?

 

Dan moet je zeker eens kennismaken met onze geavanceerde smartwatch – waterbestendig, voorzien van een uitgebreide hoeveelheid trainingsmodi, een batterij die haast twee weken meegaat, 8 dagen lang stand-by en allerlei overzichten die je helpen je prestaties te verbeteren.

 

 

De smartwatch die alles biedt: Datum & tijd, email, gemiste oproepen, bloeddrukmeting, hartslag, calorieverbruik, hij heeft het allemaal! Het horloge kan probleemloos en snel synchroniseren met bijvoorbeeld je mobiele (smart)phone en houdt zelfs een oogje in het zeil als je ligt te slapen!

 

 

De Exclusive Edition Q8 is erg populair onder topatleten en ook beroemdheden zie je er mee lopen. Misschien heb je iemand hem al eens zien dragen op televisie zonder dat je het wist, maar nu weet je dat het best wel eens dít horloge zou kunnen zijn geweest. Hetzelfde horloge dat nu ook voor jou binnen handbereik ligt! Met een kraakhelder OLED scherm van bijna een inch zul je zéker goed voor de dag komen.

Het horloge heeft een ergonomisch ontwerp, en doordat je het kunt aanpassen aan je pols zit het altijd comfortabel en kan worden aangepast aan uw pols. Het venster is gemaakt van krasbestendig saffierglas en de wijzerplaat is van hoogwaardig metaal.

 

MAAK VAN JE HORLOGE JE PERSONAL TRAINER

De activity tracker kun je gebruiken om je hartslag en je bloeddruk te controleren, wat natuurlijk geweldig is voor hypertensieve patiënten. Door je inspanningen over de hele dag op te nemen, krijg je informatie over het aantal stappen, afgelegde afstand, calorieverbruik, en meer. Die informatie helpt je met het aanpassen aan een gezondere levensstijl.

 

 

ONDERSTEUNT ZOWEL ANDROID ALS IOS

De Exclusive Edition Q8 is klaar voor gebruik met allerlei sporten, zoals hardlopen, fietsen, en klimmen en nog veel meer. Je hoeft alleen maar het horloge om te hebben en het zal automatisch je hartslag en bloeddruk controleren, en deze informatie doorsturen aan de app.

 

BLUETOOTH 4.0, COMPATIBEL

Door je smartphone via Bluetooth te verbinden met dit horloge ontvang je real-time meldingen over binnenkomende berichten en gesprekken. (Facebook, WeChat, WhatsApp, QQ, enz.). Belangrijke telefoontjes of berichten zullen je niet meer ontgaan tijdens het hardlopen of fietsen! De talen die door de App worden ondersteund zijn Nederlands, Duits, Frans en Engels.

 

Luxury Q8

4.89 out of 5
104.95 49.95

😍 Heb jij net het laatste zetje nodig om fit te worden voor deze zomer? Met deze Luxury Q8 zul jij je doelen behalen 😍

 

🥇 Uitverkozen tot beste Allround Smartwatch van dit moment 🥇

 

De Luxury Q8 luidt een nieuw tijdperk op het gebied van smartwatches in. Eenvoudig, maar zo stijlvol – de charme van dit klokje is gewoon onweerstaanbaar. Het kalfslederen bandje is handgemaakt, elegant, zacht en comfortabel om te dragen. Met deze luxe smartwatch heb je een betrouwbare mentor die je dagelijkse activiteiten, gezondheid, levensstijl, intensief sporten en zelfs slapen nauwgezet monitort. Bovendien is deze innovatieve smartwatch een assistent op wie je kan bouwen om nooit nog een inkomende oproep of notificatie te missen.

 

Deze veelzijdige smartwatch is IP67 waterbestendig, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Het horloge is uitgerust met verschillende trainingsmodi, een ultrakrachtige batterij die 5 dagen meegaat in stand-by en allerhande overzichten om je prestaties en gezondheid te helpen verbeteren. Je hebt niet noodzakelijk een telefoon nodig om je gegevens te consulteren – dankzij het grote en heldere scherm heb je alles in een oogopslag bij de hand. Pas de Luxe Smartwatch aan je gemoed aan en kies uit verschillende weergaves en stijlvolle armbandjes.

 

 

Op afstand foto’s maken

Leg al je mooie momenten vast in een handomdraai: schakel de camera in van je mobiele telefoon en maak op afstand een foto met je horloge. De Luxury Q8 tilt selfies maken tot een hoger niveau.

 

Uitgebreide en innovatieve functies en modi

Dit intelligent en stijlvol klokje monitort en analyseert uw parameters, hartslag en calorieverbruik accuraat tijdens het sporten. Dankzij de ingebouwde stappenteller houdt je nauwkeurig bij hoeveel je dagelijks beweegt en hoeveel calorieën je daarbij verbrandt. Dit verfijnde klokje monitort je gezondheid 24/7. Analyse van de bloedsomloop onder de huid via de green light LED sensor. De hartslag wordt in real-time weergegeven aan de hand van de foto-elektrische volume polsslag tracking methode. Alsof dat alles nog niet voldoende is, meet dit horloge je bloeddruk en waarschuwt het toestel wanneer je een abnormale hartslag hebt. De parameters en je prestaties zijn eenvoudig en duidelijk zichtbaar op het horloge of in de applicatie.

 

Innovatieve slaapmonitor

Zelfs ’s nachts zal je deze knappe partner niet op je nachtkastje laten rusten, want ook tijdens je slaap is hij er voor je. Een goede gezondheid begint bij een goede nachtrust. Er wordt wel eens gezegd dat een kwalitatieve slaap minstens even belangrijk is als evenwichtig eten en voldoende bewegen. Daarom is deze smartwatch uitgerust met een innovatieve slaapmonitor die jou slaapkwaliteit in real-time in de gaten houdt. Monitor je diepe en lichte slaaptijd, analyseer je slaapkwaliteit en verbeter je slaapgewoontes. Het vibreren van de smartwatch maakt je ’s ochtends wakker en verwelkomt je voor weer een geweldige dag.

 

 

Herinneringen, alarm en sedentaire notificatie

Met deze luxe smartwatch is het eveneens mogelijk om gepersonaliseerde herinneringen en alarmen in te stellen. Op die manier verlies je nooit nog een afspraak. Bovendien weet iedereen dat een zittende levensstijl niet goed voor ons is. Dankzij het sedentair alarm word je gewaarschuwd wanneer je te lang stilzit.

 

Real-time notificaties, appjes en oproepen

Een smartwatch synchroniseren was nog nooit ze eenvoudig. De Luxury Q8 is compatibel met Android en iOS. Zo hoef je nooit meer een appje, sms’je of social media notificatie te missen. De berichten worden overigens leesbaar weergegeven op het 1.22 inch HD touchscreen scherm, voor meer gebruiksvriendelijkheid, comfort en zichtbaarheid. Uiteraard worden ook inkomende oproepen niet alleen op het schermpje weergegeven, maar word je hiervan ook gewaarschuwd door een vibrerend signaal. Een nieuw snufje is dat je ongewenste oproepen nu ook via je horloge kunt afwijzen door ingehouden op je schermpje te drukken. Je kunt het dus doen zonder je telefoon te gebruiken. Laat je nooit meer afleiden door storende oproepen!

 

Exclusieve functie voor vrouwen

Houd je gezondheid nauwgezet en in detail in de gaten, afhankelijk van de levensfase waarin je je bevindt. Download een applicatie die exclusief ontwikkeld werd voor vrouwen, met exclusief vrouwelijke functies en opties: menstruatie, voorbereiding op zwangerschap, zwangerschap en moeder.

 

Luxury® Smartfit 3

5.00 out of 5
99.95 49.95

🏆 Ladies Smartwatch 2020 🏆 

 

50/50 Deals zolang de voorraad strekt! 50% korting voor de eerste 50 klanten!

 

*OP=OP!

 

“Blink uit in excellentie.”

 

De Luxury® Smartfit 3 is een modieuze smartwatch voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en niets willen missen van wat er zich rondom hen afspeelt. Aan de hand van de gebruiksvriendelijke interface houd je je sportactiviteiten en gezondheid perfect onder controle. Met deze elegante smartwatch blijf je altijd in topconditie: meet je stappen, afstand, calorieverbruik, sporttijd en hartslag en vergelijk de gegevens op een overzichtelijke manier, op het HD touchscreen zelf of in de applicatie.

 

 

Alles-in-één functioneel

Deze stijlvolle smartwatch monitort uw parameters zoals calorieverbruik en hartslag tijdens het sporten en dagelijkse bezigheden. De stappenteller registreert nauwkeurig hoeveel u elke dag beweegt en hoeveel calorieën u verbrandt. Binnen een meettijd van amper 30 seconden weet je bovendien in een oogopslag hoe het met je bloeddruk gesteld is. Lichaamsbeweging wordt een waar genot met de Luxury® Smartfit 3! Je kunt je paramaters aflezen op het grote 1.22 inch HD touchscreen of later analyseren en vergelijken in de applicatie.

 

 

 

Modieus en gebruiksvriendelijk

De interface van de Luxury® Smartfit 3 is al even modieus als gebruiksvriendelijk en bovendien kan je elke dag kiezen voor een nieuw uiterlijk. De smartwatch beschikt over verschillende interfaces en wijzerplaten (ook analoog) naargelang je eigen persoonlijke voorkeur en smaak. Het ronde full HD touchscreen is nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan je gewend bent van eender welke andere smartwatch.

 

 

Extra krachtige en zuinige batterij

Naast een ingebouwde, duurzame en extra krachtige batterij, is deze smartwatch uitgerust met een intelligente chip voor energiebesparing. Daardoor gaat de batterij nog langer mee, zowel in stand-by als bij intensief.

 

Slaapmanagement en alerts

Een kwalitatieve slaap is minstens zo belangrijk als een evenwichtig dieet en voldoende lichaamsbeweging. Daarom beschikt de Luxury® Smartfit 3 over een slaapmonitor, alerts voor langdurig stilzitten en bewegingsalert.

 

 

Inkomende oproepen en data-synchronisatie

Waar en wanneer dan ook, je hoeft met deze smartwatch nooit meer een belangrijke oproep te missen. Synchroniseer de Luxury® Smartfit 3 eenvoudig met je smartphone en ontvang notificaties van appjes en inkomende oproepen gewoon aan je pols. Uiteraard is de smartwatch perfect compatibel met iOS en Android.

 

IP67 Waterdicht

Met de Luxury® Smartfit 3 trotseer je weer en wind, want het horloge heeft een prachtig design dat IP67 waterproof is. Deze smartwatch kan tegen een spatje, kan in de regen gedragen worden en is geschikt voor elke omgeving. (Opgelet: Vermijd contact met heet water om condensatie te voorkomen. Niet geschikt om mee te zwemmen).

 

Toont alle 3 resultaten