Alienware 27″ AW2720HF Gamingmonitor

0 out of 5
629.95 529.95

Alleen zolang de voorraad strekt. De Ultieme Game Monitor voor maar €529.95,-

 

Een 27 inch IPS gamingmonitor met een razendsnelle vernieuwingssnelheid van 240 Hz en een echte responstijd van 1 ms. Uitgerust met AMD FreeSync™-technologie en is G-SYNC-compatibel voor moeiteloos soepel gamen.

 

Rapid-Fire: ervaar het beste dat beschikbaar is in IPS-technologie met standaard vernieuwingssnelheden van maximaal 240 Hz, die 10x sneller zijn dan films en tot 2x sneller dan gewone 120 Hz gamingmonitoren.

 

Responstijd van 1 ms. Geen trucjes: een echte responstijd van 1 ms met Overdrive laat niets heel van vervaging en zorgt voor snelle, responsieve gameplay.

 

AMD FreeSync™-technologie synchroniseert de grafische kaart en monitor zodat u epische, full-frame beelden krijgt die uw gameplay niet vertragen. De Alienware 27 gamingmonitor is ook gecertificeerd voor NVIDIA® G-SYNC-compatibel.

 

Echte snelheid: de nieuwe, snelle IPS-technologie voor gaming zorgt voor een echte responstijd van 1 ms. Het is geen kunstmatige oplossing om vervaging tegen te gaan die invloed heeft op de helderheid, adaptive sync of de werelden die u verkent.

 

Geen last van uitwassing: of u nu recht voor het beeldscherm speelt of in een hoek, u ziet alle actie duidelijk met IPS (in plane switching)-technologie.

 

Echte kleuren: met tot 99% sRGB kleurendekking hebt u een breed scala aan kleuren in uw arsenaal.

 

Met het 27-inch scherm kunt u moeiteloos het hele slagveld en alle details zien, terwijl de native FHD-resolutie ervoor zorgt dat games in 1080p altijd scherp en snel blijven werken.

 

Verrijk uw gaming-ervaring met AlienFX – een volledig aanpasbaar verlichtingssysteem dat is ontworpen om u dichter bij de wereld te brengen waarin u speelt, met dynamische lichteffecten die direct zijn gekoppeld aan de actie in de gamei en de volledige RGB-waardes. Dankzij de aanpasbare verlichting van de monitor in combinatie met uw andere AlienFX-apparaten kunt u uw gehele battlestation aanpassen aan uw stijl. Maak en download moeiteloos unieke thema’s voor meer dan 145 verschillende games.

 

Blijf gefocust op de game met het unieke nieuwe rond de game gebouwde menu met gebruiksvriendelijk dashboard, aanpasbare vooringestelde gamemodi, een FPS-teller en richtlijnen voor een opstelling met meerdere schermen.

 

 

 

Dell Alienware AW3420DW 34″ UltraWide QHD IPS Curved Gaming LED Monitor

0 out of 5
1,469.95 1,269.95

Alleen zolang de voorraad strekt. Deze nieuwe Alienware Monitor voor maar €1269.95,-

 

De volledige array: met de nieuwe IPS Nano Color-technologie ervaart u kleuren zoals de makers van de content het bedoeld hadden met 98% DCI-P3-kleurdekking, wat een professioneel kleurenbereik is dat groter is dan sRGB.

 

In een oogwenk: een echte 2 ms-responstijd van grijs naar grijs met overdrive en de vernieuwingsfrequentie van 120 Hz zorgen voor snelle, responsieve gameplay zonder dat er kunstmatige trucs nodig zijn. De vernieuwingssnelheid van 120 Hz houdt de actie bij, zodat u geen enkel moment van de wereld waarin u speelt hoeft te missen.

 

Klaar voor gebruik: NVIDIA® G-SYNC™-technologie geeft alleen volledige frames weer wanneer de monitor hier klaar voor is. Dit betekent dat uw schermframes synchroon blijven met uw NVIDIA® grafische kaart, zodat u afscheid kunt nemen van vervormingen, zoals scheuren en artefacten, en kunt wennen aan vloeiende, levendige beelden.

 

Alles is zichtbaar: ga volledig op in de game dankzij een overweldigend, 1900R gebogen beeldscherm waarmee u dieper het spel ingetrokken wordt, en een beeldverhouding van 21:9 waarmee elke kijkpositie episch is. Het gebogen scherm maximaliseert uw gezichtsveld, waardoor minder oogbewegingen nodig zijn zodat u zich langer comfortabel op de game kunt richten.

 

Levensecht: een 3440 X 1440 WQHD-beeldscherm biedt scherpe, kristalheldere beelden met 4,9 miljoen pixels – 1,79 x meer detail dan een WFHD-beeldscherm. Hiermee ziet u elk grassprietje, elke metaalschittering en elk druppeltje zweet levendiger, intenser en gedetailleerder dan ooit tevoren.

 

 

Echte snelheid: de nieuwe, snelle Nano Kleuren IPS-technologie voor gaming zorgt voor een echte responstijd van 2 ms. Het is geen kunstmatige oplossing om vervaging tegen te gaan die invloed heeft op de helderheid, adaptive sync of de werelden die u verkent.

 

Geen last van uitwassing: of u nu recht voor het beeldscherm speelt of in een hoek, u ziet alle actie duidelijk met IPS (in plane switching)-technologie.

 

Echte kleuren: met tot 98% DCI-P3 kleurendekking hebt u een breed scala aan kleuren in uw arsenaal.

 

Verrijk uw gaming-ervaring met AlienFX – een volledig aanpasbaar verlichtingssysteem dat is ontworpen om u dichter bij de wereld te brengen waarin u speelt, met dynamische lichteffecten die direct zijn gekoppeld aan de actie in de gamei en de volledige RGB-waardes. Dankzij vier onafhankelijke aanpasbare verlichtingszones op de monitor in combinatie met andere met ingeschakelde AlienFX-apparaten kunt u uw gehele battlestation aanpassen aan uw eigen stijl. Maak en download moeiteloos unieke thema’s voor meer dan 145 verschillende games.

 

Toont alle 2 resultaten